Сторінками Біблії

Біблія. Книга, яка протягом ось вже двох тисячоліть впливає на долі всього людства. Книга, яку просто цікаво читати. Запрошуємо вас в захоплюючу пригоду Сторінками Біблії. Ці передачі грунтуються на проповідях доктора богослов'я Джона Вернона МакГі.

Останні випуски
12/08/2024
Я є воскресіння і життя" походить із Євангелія від Івана 11:25, де Ісус Христос промовляє ці слова до Марфи, сестри Лазаря, перед тим як воскресити його з мертвих. Ці слова Ісуса відкривають глибокий зміст його місії та ролі у житті кожної людини.
05/08/2024
"Як боротись з почуттям безпеки: біблійний підхід до духовного зростання. У цьому ефірі розглянемо, як надмірне відчуття безпеки може відвернути нас від Божого плану і покликання. Зосередимося на біблійних прикладах та навчаннях, що допоможуть нам вийти з нашої комфортної зони, довіритися Богу у складних ситуаціях і знайти нові можливості для служіння та особистого зростання."
29/07/2024
Ми більше не ігноруємо душу. Для більшості людей питання стану душі, виходить на перший план з фізичним станом. Та виникає питання, чим саме харчується наша душа? Які її потреби, і чи виходить у нас їх покривати? Ісус стверджує, Я є хліб життя. Ще одне ствердження Ісуса, яке варто розібрати, і зрозуміти для себе. На програмі сторінками біблії, поговоримо саме про це.
22/07/2024
Сім разів, ісус стверджував про себе що Він є, відповіддю для людства. Всі ми багато подорожуємо, і так чи інакше тримаємо в руках чи то білет для подорожі, чи то карту доріг по якій збираємсо іхати, чи то прописуємо навігацію, щоб в решті опинитись там, куди прямуємо. Вислів Ісуса, я є дорога правда і життя, демонструє нам важливу істину про Нього. Про це поговоримо в програмі.
15/07/2024
7 конкретних разів, ісус стверджував про свою Божественну природу. Кожен його вислів, "Я є", несе в собі природу Бога, та демонструє людству сердце Бога. Перший вислів який ми розглянемо, Ісус сказав: "Я є світло ля світу" Чому це важлтво, і що це нам дає. Почуємось в ефірі програми, сторінками біблії.
10/07/2024
Неємія щиро вірив в те, що говорив і робив. Тепер, коли ми перечитали всі розділи цієї книги, можемо сказати, що він чітко розумів свою місію, бо тримав дуже близький зв'язок з Богом. Всі зміни і реформи серед Божого народу були би не можливими без твердої впевненості, що Бог всім керує. Останні записані слова Старого Заповіту, на жаль, не вражають національним відродженням чи покаянням, вони навпаки передають історію циклічності людських гріхів і короткої пам'яті про Божу явлену милість у минулому
03/07/2024
Ми знаємо, що Бог виконує свої обіцянки. А що можна сказати про нас, людей... Чи вміємо ми дотримуватись того, що обіцяли? Чи варто нам давати обіцянки? Неємія вирішує, що в новому відновленому місті з поверненими людьми з полону, варто відновити і стосунки (завіт) між людьми і Богом. Саме про це роздумуємо в нашому етері