Сторінками Біблії

Біблія. Книга, яка протягом ось вже двох тисячоліть впливає на долі всього людства. Книга, яку просто цікаво читати. Запрошуємо вас в захоплюючу пригоду Сторінками Біблії. Ці передачі грунтуються на проповідях доктора богослов'я Джона Вернона МакГі.

Останні випуски
22/07/2024
Сім разів, ісус стверджував про себе що Він є, відповіддю для людства. Всі ми багато подорожуємо, і так чи інакше тримаємо в руках чи то білет для подорожі, чи то карту доріг по якій збираємсо іхати, чи то прописуємо навігацію, щоб в решті опинитись там, куди прямуємо. Вислів Ісуса, я є дорога правда і життя, демонструє нам важливу істину про Нього. Про це поговоримо в програмі.
15/07/2024
7 конкретних разів, ісус стверджував про свою Божественну природу. Кожен його вислів, "Я є", несе в собі природу Бога, та демонструє людству сердце Бога. Перший вислів який ми розглянемо, Ісус сказав: "Я є світло ля світу" Чому це важлтво, і що це нам дає. Почуємось в ефірі програми, сторінками біблії.
10/07/2024
Неємія щиро вірив в те, що говорив і робив. Тепер, коли ми перечитали всі розділи цієї книги, можемо сказати, що він чітко розумів свою місію, бо тримав дуже близький зв'язок з Богом. Всі зміни і реформи серед Божого народу були би не можливими без твердої впевненості, що Бог всім керує. Останні записані слова Старого Заповіту, на жаль, не вражають національним відродженням чи покаянням, вони навпаки передають історію циклічності людських гріхів і короткої пам'яті про Божу явлену милість у минулому
03/07/2024
Ми знаємо, що Бог виконує свої обіцянки. А що можна сказати про нас, людей... Чи вміємо ми дотримуватись того, що обіцяли? Чи варто нам давати обіцянки? Неємія вирішує, що в новому відновленому місті з поверненими людьми з полону, варто відновити і стосунки (завіт) між людьми і Богом. Саме про це роздумуємо в нашому етері
26/06/2024
Як ви реагуєте, коли винні, але вас пробачають? Чи було у вас таке в житті? В сьогоднішньому єтері, ми почуємо наскільки милостивим є Бог, навіть маючи справедливі причини нас не прощати. Кожен біблійний єпізод, це урок для нас щоб ми не ставали жорстокими в своїх сердцях виправдано чи ні, по відношенню до інших людей. Бог прощає нас, і ми прощаємо інших.
19/06/2024
Віра людини сильно повязана з інформацією, яку вона слухає. В книзі Неємії, ми читаємо, як весь народ, почувши слова закону Мойсея, реагує зі смирінням і покаянням. Чому вони довіряються Богу знову? Чи варто і нам робити так само? Про це і поговоримо в програмі Сторінками Біблії
12/06/2024
Цілеспрямованість та посвята Божій справі не проста штука. Бо кожен з нас бореться з власними сумнівами та думками. Однак рівень втоми і тиску може посилюватись, коли є зовнішні фактори, яким твоя справа не подобається чи заважає. Саме з цим зіштовхнувся Неємія, Божий пророк який був призначений Богом відбудувати стіни Єрусалиму. Та завдяки Божій присутності у Нього все вийшло. А як у вас? Чи бувають сумніви, переживання та стреси стосовно того, чи варта ваша справа життя? Долучайся до етеру та проаналізуй себе