Сімейна Біблійна година

Привіт! Ми сім'я Пастушак, нас звуть Олександр та Надія. Пропонуємо вашій увазі передачі на різні теми, які стосуються сімейних відносин і не тільки. Як добре, коли після роботи чоловік з дружиною і з дітьми сідають за стіл для душевної бесіди про Біблійні історії. В нашій сім'ї ми з самого початку розпочали читання Біблії кожного дня, так продовжуємо і до сьогодні. Слухайте нас, пишіть, телефонуйте, задавайте свої запитання і розказуйте свої історії, і ми будемо разом вирішувати Ваші життєві проблеми.

Останні випуски
06/07/2021
Нам завжди обіцяють, що завтра буде краще, що настане хороший час, але чомусь воно так і не приходить. Правда в тому, що без Бога краще ніколи не буде. Навіть якщо справи підуть не зовсім успішно, нам з Богом все одно буде добре. Тільки тим, хто любить Його, усе допомагає на добре.
29/06/2021
Ми дуже ображаємося на Бога, коли у нас щось йде не так, коли маємо труднощі і хвороби. Але питання не в тому чому Бог це допустив, а для чого? Абсолютно все, що Бог допускає має свою мету і призначення. Усе допомагає на добре, головне побачити це і прийняти. Але є умова - це працює тільки для тих, хто любить Його, хто є Його дитя.
15/06/2021
Ми чекаємо любові до себе від інших, але чи любимо ми один одного? Ми говорили, як полюбити інших і де черпати сили для цього? А також про те, що Біблія говорить про любов і як нас полюбив Бог Отець.
08/06/2021
Шлюб, в якому є суперництво, сварки, образи і непрощення довго не протягне. Кожна сім'я для міцних відносин потребує щирої жертовної любові, довготерпіння до немочів один одного, в співпереживанні і в милосерді.
01/06/2021
Нас оточує дуже багато несправедливості і зла. Нас це засмучує, нервує або викликає жаль? Якщо ми наповнені гіркотою і злістю через це, то ми нічим не краще за інших. Краще віддавати добром за зло, і не мстити, це буде як жар на голову таким людям. Бог дивиться на світ і його гріхи з жалістю як лікар, який бажає вилікувати хворих людей. Так і нам потрібно реагувати на зло.
25/05/2021
Ізраїль Богом обраний народ. Чому Він обрав саме цей народ і як Бог обирає сьогодні? Чому євреїв постійно женуть, вбивають і воюють з ними? Яке майбутнє чекає Ізраїлю?
18/05/2021
За всю історію людства люди завжди шукали собі божество, вони поклонялися сонцю, місяцю, божкам і ідолам. Звідки таке бажання шукати Бога і як знайти Істинного Творця?