Сторінками Біблії

Біблія. Книга, яка протягом ось вже двох тисячоліть впливає на долі всього людства. Книга, яку просто цікаво читати. Запрошуємо вас в захоплюючу пригоду Сторінками Біблії. Ці передачі грунтуються на проповідях доктора богослов'я Джона Вернона МакГі.

Останні випуски
07/03/2024
Що це за благодать? як її віднайти у своїх стражданнях? Сьогодні розмірковуємо разом з Den Gorenkov на цю доволі болісну, але важливу життєву тему. Серед тих, хто поставить вподобайку програмі в прямому етері, або прокоментує, ми зробимо розіграш книги «Темні хмари, глибока милість: віднайдення благодаті у плачу», Марка Вруґопа, від Mission Eurasia! Долучайтеся!
06/03/2024
У захоплюючій біблійній притчі втрачена овечка стала символом загубленого, шуканого й відновленого. Серпанок відділяється від стада, заблукавши в густому лісі гріхів та спокус. Відданий пастир витрачає невтомні зусилля, щоб знайти та повернути її додому, даруючи нам найцінніше вчення про турботу, милосердя та відновлення в любові
05/03/2024
Хто такий месник за кров? Як цей вислів повʼязаний з самим Богом, і з молитвою святих, вбитих за свідоцтво Ісуса Христа, в книзі Обʼявлення, «Коли, Господи, Ти звершиш помсту за нас?».
29/02/2024
Чи можна Бога взяти в полон? Чи можна Його підкорити, і примусити перейти на твій бік? Чи можна Ним маніпулювати? Виявляється деякі люди думали, що це можливо. Особливо під час війни. Що з цього сталося, ми дізнаємося в історії про Бога і Дагона в 5 розділі 1 книги Самуїла, яку ми розглядаємо, розділ за розділом, в нашій програмі. Долучайтеся!
28/02/2024
Закваска в основному використовується для бродіння тіста та приготування хліба, але вона може бути небезпечною, якщо вона забруднена або використовується несправно. А що Біблія говорить про закваску? І можливо, ви заквашені чимось? Долучайтесь до ефіру "Сторінками Біблії" з Михайлом Феєром!
27/02/2024
Ми продовжуємо розгляд 1 книги Самуїла, і сьогодні з 4 розділу дізнаємося, які можуть бути трагічні наслідки для людей, які надію покладають не на Бога, а на річ, яку сприймають і використовують як захисний амулет на війні. А також про смерть трьох священників. Чому вони загинули, як це повʼязано з Божим справедливим судом? Сьогодні спробуємо дізнатися. Долучайтеся!