Сторінками Біблії

Біблія. Книга, яка протягом ось вже двох тисячоліть впливає на долі всього людства. Книга, яку просто цікаво читати. Запрошуємо вас в захоплюючу пригоду Сторінками Біблії. Ці передачі грунтуються на проповідях доктора богослов'я Джона Вернона МакГі.

Останні випуски
14/10/2019
Проказа - страшний діагноз. Ця хвороба в стародавні часи звучала як вирок. Людина розумів, що по суті життя його закінчена. Він приречений. Він ходячий мрець ... живий мрець ... Надії немає, сенсу жити немає ... Ізоляція і забуття з подібними собі ... Але в житті одного живого мерця, прокаженого, з'явився Той, хто зробив неможливе. Ім'я Йому Ісус. У нашій передачі ми розглянемо цю подію, і дізнаємося чому всі ми, по суті, живі мерці, які можуть знайти зцілення і надію в Ісусі Христі.
23/09/2019
Це одне з найбільш ранніх древніх графіті в Римі (близько 2 століття від Р.Х.), яке висміює віру християн в розп'ятого на хресті Христа. Ісус зображений висить на хресті з ослячої головою. Напис говорить, «Алексаменос поклоняється своєму Богу». Сьогодні в програмі ми дізнаємося чому проповідь про хрест вважається скандальної, божевільної, чому апостол Павло говорить про юродство проповіді, і в чому її нев'януча значимість і унікальність
02/09/2019
Про найбільш руйнівною залежно в світі, її механізмі дії, наслідки і виході з її порочного кола поговоримо сьогодні в передачі «Сторінками Біблії» на RadioM
19/08/2019
Новий, сучасний рівень освячення яблук! Адже сьогодні «Яблучний Спас»! Але мені, все таки, більше подобається назва свята - Преображення Господнє, який нагадує нам про значущу подію в житті Ісуса і Його учнів! Що таке Преображення Господнє, чому воно відбулося, чому воно важливе, і яке відношення до нього мають яблука? На ці та інші питання ми відповімо в програмі «Сторінками Біблії» на RadioM.
12/08/2019
150 років тому найбільший золотий самородок (близько 70 кг) був знайдений в Австралії! Нечувана удача посміхнулася двом старателів, Джону Дісон і Річарду Оутс, 5 лютого 1869 року. Обидва працювали в околицях містечка золотошукачів Моліагул в австралійському штаті Вікторія і добре один одного знали. Самородок Джон і Річард знайшли випадково: витягуючи з бруду віз, наткнулися на щось тверде. Вдаривши киркою в декількох місцях, старателі зрозуміли, що на глибині якихось трьох сантиметрів знаходиться брила. Як з'ясувалося потім, це був гігантський самородок, який назвали «Бажаним Незнайомцем» (Welcome Stranger). Знахідка виявилася настільки великою, що в місті не знайшлося таких ваг, які змогли б виміряти масу цього самородка, тому його розпиляли, а згодом переплавили в злитки і відправили до Англії. (На фото репліка знаменитого самородка). Сьогодні в передачі «Сторінками Біблії» на RadioM ми будемо говорити про коштовності, цінність якої незрівнянно вище цього дивного самородка - про мудрість від Бога в книзі Приповістей і Одкровенні.
05/08/2019
Хохма Бога в книзі Приповістей або, як то кажуть, «Шерше ля фам»! Сьогодні в програмі «Сторінками Біблії» від RadioM ми зустрінемося з двома жінками - хохма і Івелет. Одна веде до життя, інша до смерті...
22/07/2019
Притча про самарянина. Хто мій ближній? Хто ця людина? Що означає любити Бога і ближнього за версією Ісуса? Як від відповідає на це питання в притчі про самарянина? Хто цей самарянин? Хто цей напівживий чоловік на дорозі? Яке відношення ця дивовижна історія має до мене особисто? Сьогодні в передачі «Сторінками Біблії» на RadioM.