Сімейна Біблійна година

Привіт! Ми сім'я Пастушак, нас звуть Олександр та Надія. Пропонуємо вашій увазі передачі на різні теми, які стосуються сімейних відносин і не тільки. Як добре, коли після роботи чоловік з дружиною і з дітьми сідають за стіл для душевної бесіди про Біблійні історії. В нашій сім'ї ми з самого початку розпочали читання Біблії кожного дня, так продовжуємо і до сьогодні. Слухайте нас, пишіть, телефонуйте, задавайте свої запитання і розказуйте свої історії, і ми будемо разом вирішувати Ваші життєві проблеми.

Останні випуски
05/01/2018
Пригадаємо події, які сталися при народженні Ісуса Христа. Які емоції і переживання відчували Йосип з Марією. Про все це ви почуєте в цій передачі.
31/12/2017
Хочемо поринути у минуле і пригадати ті події, які сталися на Різдво, хто народився у цей день і що це означає для нас. Приєднуйтесь!
22/07/2017
Для того, щоб пізнати людину послухай, що він говорить про інших. Наші слова і діла викривають наш внутрішній світ, нашу природу. Тому, Бог каже по плодах їх пізнаєте їх!
22/07/2017
Коли нам важко, ми втрачаємо власні сили, то тоді починаємо молитися і давати місце для Бога і Його сили. Тому саме тоді, коли ми немічні, саме тоді ми можемо побачити Божу дію і силу, тому що вже немає місця для гордості і егоїзму, для надії на себе і на свої зв'язки, але є місце тільки для Бога.
20/07/2017
Що б не трапилося у твоєму житті, пам'ятай, що у Бога все під контролем, усе йде по Його плану, якщо ти слухаєшся Його. Бог любит тебе і бажає тобі тільки кращого. Його план ідеальний для тебе. Повір в це і живи по Його плану.
20/07/2017
В нашому житті є дуже багато складних проблем, від яких болить голова і не можеш заснути. Бог дає такі переживання, щоб ми побачили Його руку, як згодом Він їх і вирішує. Тому, нам потрібно навчитися бачити Божу руку у кожному дні нашого життя.
20/07/2017
Матір, яка дуже любить свого сина, їй дуже важко віддати його чужій для неї дівчині, вона починає критикувати її, сварити за кожну дрібничку і т.д. Чи можливо невістці прижитися з своє свекрухою? Послухайте цю унікальну історію з Біблії, які особливо прекрасні відносини склалися у цих жінок.