Професія - шеф-кухар
Ефір програми
Година з експертом

Професія - шеф-кухар

Це був веселий і легкий ефір. Харизматичні, люблять свою справу хлопці:) Наші гості: Юрій Никитюк, шеф-кухар Satori lounge, бренд-шеф Rule, організатор гастровечерь. Віктор Петренко, працював особистим шеф-кухарем в Італії, проходив стажування в ресторанах Швеції, зараз працює шеф-кухарем закладу, яке на етапі будівництва. Таки вдалося дізнатися: скільки правди про роботу кухарів в серіалі «Кухня» і як часто шеф-кухарі готують вдома?; чому в ресторанах такі великі тарілки і такі маленькі порції?; які страви ми їмо неправильно і навіть не здогадуємося?; що українці замовляють в ресторанах найчастіше і які страви потрібно спробувати хоча б раз в житті?; яким гостям кортить вилити суп на голову і як легко можна образити шеф-кухаря?; де і як довго вчать на кухаря і наскільки вигідні вони женихи:)?