Духовні поради

Духовні поради

Прості відповіді на складні духовні питання

Останні випуски
«Серед світу дольного для серця вільного є два шляхи», - написав Некрасов. Дійсно, в нашому світі на всіх континентах є ці два шляхи. І кожен з людей йде по одному з них. Про це поговоримо зі служителем церкви Андрієм Юрченко. Обговоримо, чим відрізняються та куди приводять широкий і тісний шлях, а також, яким з них варто йти.
Завантажити
Любити сусіда свого? А за що? Всі ми добре знаємо цей вираз: "Полюби ближнього свого, як самого себе". Та чи так це просто? Про яку любов йде мова? І що мені за це буде?:)
Завантажити
Велику кількість проповідей сказав Ісус Христос за своє життя, але Нагірна Проповідь, стала особливою. Отже чим вона відзначилась говоримо в цьому ефірі. Також як правильно потрібно подавати милостиню, та молитись.
Завантажити
По певним ознакам ми можемо розпізнати чи скоро зима, чи можливо весна вже близенько. І такі "розпізнавальні знаки" розставлені по всьому нашому життю. Як не пропустити підказки про дійсно важливі події для нашого життя і, взагалі, для нашого майбутнього? В передачі "Духовні поради" говоримо про "Ознаки останнього часу" зі священнослужителем Володимиром Коваль. Скільки залишилось "жити" Землі? Коли чекати ще одного приходу Ісуса Христа? З цими серйозними питаннями ми і спробуємо розібратися.
Завантажити
Велику кількість проповідей сказав Ісус Христос за своє життя, але Нагірна Проповідь, стала особливою. Отже чим вона відзначилась говоримо в цьому ефірі. Також як відрізняються Божі принципи по відношенню до сім'ї з тим яка ситуація в світі відбувається зараз.
Завантажити
Велику кількість проповідей сказав Ісус Христос за своє життя, але Нагірна Проповідь, стала особливою. Отже чим вона відзначилась говоримо в цьому ефірі. Також поспілкуємося про те як потрібно відноситись до людей які вас оточують!
Завантажити
Велику кількість проповідей сказав Ісус Христос за своє життя, але Нагірна Проповідь, стала особливою. Отже чим вона відзначилась говоримо в цьому ефірі. Також обговоримо що означають "Блаженства", це те з чого почав говорити Ісус на горі.
Завантажити

Не більше одного разу на тиждень ми повідомляємо про наші новини, кращі етери, події. Приєднуйся!

Оставить комментарий