Бесіда з Віктором Куриленко

Ми не завжди можемо зрозуміти, чому в нашому житті відбуваються ті чи інші події, але якщо подивитися на те, що відбувається духовними очима, причинно-наслідковий зв'язок лежить на поверхні. Як витримати темп і навантаження, які пропонує сучасний світ? Чи можна зберегти рівновагу і при цьому бути щасливим, коли навколо все так стрімко змінюється? Як слова і думки впливають на ваше майбутнє? Чи дійсно Біблія може дати відповіді на всі ці питання? Можливо,вона більше ставить питань, ніж дає відповідей? У студії проповідник церкви "Преображення Господнє" Віктор Куриленко, якому ви можете зателефонувати і в прямому ефірі поставити запитання на будь-яку цікаву для вас тему. А якщо ви цього не зробите, то це зробить ведучий Дмитро Ігнатенко.

Останні випуски
22/05/2019
... і вони одружилися і жили довго і щасливо. Цим, як правило закінчуються всі казки, лав сторі, і мелодрами. Страшний секрет полягає в тому що після весілля тільки все починається. Тема ефіру "Шлюб це поле битв або тиха гавань?" У студії Олександр Гайворонський і Дмитро Ігнатенко і ви, наші слухачі ...
15/05/2019
Момент коли людина починає вірити в Бога порівнюється і Біблії з духовним народженням. Ми стаємо як би немовлят у Христі. А у немовляти, як відомо життя не легке. Без сторонньої допомоги він не може робити практично нічого. Немовля кинутий напризволяще може і не вижити. Як «виняньчити» новонаверненого, допомогти йому зміцніти в вірі?
08/05/2019
Чи часто ми говоримо людям про Христа? Чи починає наше серце битися сильніше коли ми вимовляємо ім'я Ісуса. Або ми закриті від світу в своїй комфортної релігійної скриньці і про нашу віру може здогадатися лише дуже серйозний фахівець в цьому питанні?
24/04/2019
Останні дні життя Ісуса Христа на землі. У Старому Заповіті стільки пророцтв про Ісуса Христа, що якщо їх рівномірно розподілити на три з половиною роки Його служіння вони б збувалися кожні чотири дні. Згадаймо як все було і спробуємо пояснити чому все повинно було бути саме так. У студії Дмитро Ігнатенко і Олександр Гайворонський.
17/04/2019
Чи є батьки які не відчувають труднощів у вихованні дітей? Складні періоди виникають часом коли їх зовсім не чекаєш. Психолог Юлія Юр'єва допоможе нам розібратися в тонкощах виховання своїх чад на різних етапах їхнього дорослішання. Продовжуємо розмову про дітей)))
03/04/2019
Всі науки розвиваються. Коли в розвитку відбувається стрибок кажуть що трапилося "наукове відкриття". Психологія як наука розвивається теж. Один з розділів психології-виховання дітей. Які відкриття відбулися в цьому секторі психології за останній час? А що про виховання дітей говорить Біблія? Книга, яку деякі представляють законсервованої в часі. Чи є протиріччя? Про це поговоримо в студії з Юлією Юр'євої дитячим психологом.
20/03/2019
Останнім часом інтернет переповнений вебінарами, коучингами, тренінгами про те, як досягти максимуму в усіх сферах життя. А чи можна навчитися бути продуктивним в духовному житті? Про це поговоримо в студії з Олександром Гайворонським