Аборигени Австралії придумали таку зброю, яка поражає ціль і повертається назад. Але її особливість в тому, що вона повертається до того, хто його випустив.

Причому цей вселенський принцип працює в обидві сторони. Як в добро - так і на зло, як на плюс - так і на мінус, як на творення - так і на руйнування.

Тобто, чим більше хорошого ми робимо в своєму житті, чим більше добра ми «сіємо» навколо себе - тим краще, благополучніше і щасливіше буде складатися наше життя.

І чим більше поганого ми здійснюємо, чим більше негативу випромінюється від нас, тим сильніше неприємності і проблеми, що виникають на нашому життєвому шляху.

Будь-який твій вчинок - це бумеранг. Що запустиш, то і повернеться. Але пам'ятай, що найчастіше сила повернення більше сили запуску ...

Перш, ніж заподіювати біль іншим, згадай: Усе повертається!

Одного разу журналісти запитали дочку Білі Грема: Де був Бог, коли сталася трагедія в Нью Йорку 11 вересня 2001 року? Чому Він не зупинив це? На що вона відповіла: Америка вигнала Бога зі школи, щоб там не читали Біблію, з Білого Дому, щоб там не лунала молитва «Отче наш», з усієї Америки, щоб не чути і не виконувати 10 заповідей, а Бог як джентльмен мовчки відійшов. Ми вигнали Бога, а тепер запитуємо де Він? Причому тут закон бумерангу? Відкидаєш Бога - втратиш благословіння і Його охорону!

Мерлін Монро свого часу проголосила сильну заяву: «Мені не потрібен ваш Бог!» Через день її знайшли в готелі мертвою.

Ленін також противився Богу і вбивав віруючих людей, посилав їх у заслання в Сибір на вірну смерть. Але кінець його днів був дуже принизливим – він кричав як пес, і говорив зі своїм стільцем, він став несповна розуму. Бумеранг повернувся до нього і Боже покарання не змусило довго чекати.

Джон Ленон, який був лідером легендарної групи «Бітлз» одного разу сказав журналістам: Ісус – ок, але «Бітлз» більш знаменита ніж Ісус Христос. Через декілька днів невідомий чоловік вистрілив в нього впритул більше 5-ти разів. І цікаво, що він також хотів стати популярним і навіть більше ніж Бітлз, і він прославився тим, що став вбивцею найбільш популярної людини того часу. Закон бумерангу працює за будь-яких суспільних чи політичних умов.

"Віє вітер на південь, і на північ вертається, крутиться, крутиться він та й іде, і повертається вітер на круги свої" (Біблія, Еклізіаста 1:6).

Немає нічого нового під сонцем - все повторюється. Це і в моді, і в культурі, і в природі, і в поведінці людей.

З справедливим Ти справедливо поводишся, із чесним - чесно, з чистим - чисто, а з лукавим - за лукавством його ... " (Біблія, Псалми 17: 21-27).

І ще Ісус каже такі слова: «Ось Я прийду скоро. Я знаю діла твої. І Я віддам кожному згідно його діл». Свого часу прийде заплата за кожен наш вчинок.

Дай нам Бог, щоб ми отримали нагороду, а не догану!