У кожного з нас є свій «ідеал»! Ідеал зовнішності, стилю, смаку... і т.д.!

Погодьтеся, що сьогоднішній світ часто змінює свої ідеали, і параметри 90-60-90 далеко не межа!

Сьогодні світ диктує свої тенденції моди! У засобах масової інформації тобі підкажуть як любити своє тіло, як полюбити себе, як бути на стилі і бути як усі!

Але, що, якщо ти «біла ворона», а що, якщо ти «сіра миша», а що, якщо ти не летиш зі швидкістю світла, щоб встигнути підігнати себе під «ідеальчик»?  І тобі комфортно ходити в старенькому свитері, ні зовсім не фірмовому, із зачіскою, на яку можна спокійно одягнути шапку, коли холодно, і тобі буде всеодно, що скажуть інші...

Якщо твій зріст ледве за метр п’ятдесят, то це не привід для депресії, а якщо твоє обличчя в прищах чи шрамах, то це не привід ховатися від усього світу!

Я ображалася на Бога за своє обличчя, я не могла дивитись людям в очі, я сутулилася і соромилася свого зросту... в один момент я подумала: «а хто сказав, що я маю бути саме така, якою мене хочуть бачити інші?» Думаю, що Той, хто мене створював, Він бачив мене саме такою і я була Його ідеалом! І я знаю, що і сьогодні Бог дивиться і насолоджується своєю працею - тобою! Ти Його шедевр!

Любити себе саме таким, який ти є - ось це величезне сьогоденне щастя!

Мр 12:30-31: "І: Люби Господа, Бога свого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всім своїм розумом, і з цілої сили своєї! Це заповідь перша! А друга однакова з нею: Люби свого ближнього, як самого себе!»