Які бувають види новин? Як їх розрізнити та якій можна довіряти? Про це розповіла Олеся Дмітрієва.

Є 3 види новин: достовірна, фейкова та Добра новина.

Достовірні новини. Щоб отримувати достовірну інформацію, треба читати новини з офіційних джерел. А також на телефон завантажити мобільний застосунок – повітряна тривога, який надсилає гучні повідомлення (навіть якщо телефон знаходиться у сплячому режимі).

Фейкові новини. Такі новини завжди примітивні, над емоційні та ніколи не мають продовження. Так, людям хочеться вірити в те, що підтверджує їх світогляд. Але фейкова новина не має нічого спільного з реальністю.

Добра новина. В Україні зараз багато всього відбувається, що ми навіть не встигаємо читати новини. Все дуже швидко змінюється. Але є ще Добра новина або Добра звістка – Євангеліє, яка залишається не зміною вже близько 2000 років. Зміст її дуже простий. Ісус Христос – Син Божий прийшов на цю землю, помер за гріхи всього людства, воскрес і повертається вдруге.

Якщо ти віриш в це, ти можеш помолитися і прийняти вірою прощення від Бога та знайти мир з Богом.

Ніхто тобі не може пообіцяти, що ти виживиш в цій війні, але Біблія каже, що кожний хто призиває Ім’я Ісуса Христа рятується і має вічне життя. Якщо ти в це віриш, давай помолімося:

«Ісус, я вірю, що Ти - є Син Божий. Що Ти єдиний можеш спасти мою душу. Пробач мені всі мої гріхи. Нехай Твоя свята Кров очищає моє серце. Господи, Ти потрібен мені зараз в цьому пеклі серед моїх хвороб і труднощів. Ти потрібен мені, Боже. А також я вірю, що моя вічна душа буде завжди з Тобою в раю. Я люблю Тебе, Господь. Я дякую Тобі. Амінь».

Пам’ятай!

Досторівна новина тримає тебе у курсі подій.

Фейкова - впливає на емоції.

Добра Новина, Євангеліє, спасає твою вічну душу!