Кожного року по всьому світу виходять на екрани тисячі фільмів. Серед них є гарні й не дуже. Але передивитися все просто неможливо. Жінки навіть не усвідомлюють, як фільми впливають на їхню поведінку, життя, відношення самих до себе. Які ж кінострічки дійсно варті нашої уваги, а які ні? Про це йшлось у програмі «Я – щаслива жінка» від ведучої психолога Тетяни Писаренко.

Ми всі любимо кіно та мультфільми, бо завдяки ним ми надихаємося побаченими історіями, симпатизуємо головним героям та цитуємо крилаті фрази, які потім міцно входять в наше життя.

Ця любов у нас з'являється ще в дитинстві, коли ми тільки починаємо дивитися цікаві мультфільми, які нам підбирають батьки. Потім ми дорослішаємо, та вже самі починаємо вибирати, що нам дивитися. І чим старше ми стаємо, тим більше серйозніше підходимо до питання: «А який фільм нам сьогодні подивитися?» Адже мозок дорослої людини так влаштований, що перед тим, як вибрати інформацію, він ретельно її відфільтровує.

З кожної кінокартини ми беремо якісь моменти, які потім складаються в певний стиль поведінки та допомагають нам заявити про себе іншим людям. Тому дуже важливо дивитися гарні фільми, які б нас вчили та допомагали. Наприклад, такі:

"Римські канікули". У цьому фільмі показаний образ справжньої елегантної дівчини, принцеси. У неї можна повчитися, який одяг варто вибирати, яку зачіску робити, як тримати поставу та головне – як спілкуватися з іншими людьми.

«Щоденник принцеси». Цей фільм складається з 2-х частин та розповідає про дівчинку-підлітка, яка в 15 років дізнається, що вона принцеса. У цьому фільмі цікаво спостерігати за чудовим перетворенням незграбного тінейджера в елегантну молоду принцесу.

"Кажан". Це фільм – оперета, головна героїня – доросла жінка, яка в якийсь момент розуміє, що не можна бути для чоловіка прочитаною книгою. Потрібно завжди бути загадковою, цікавою та бажаною.

«Адель». Фільм, про наполегливу жінку, яка вміє мріяти та досягати мети. Вона починає з незначною ролі, але потім досягає висоти. І все тому, що вона на багато була готова, щоб отримати свій шанс та правильно розставила пріоритети.

«Корона на Різдво». Головна героїня не залежить від чужої думки. Вона - справжня і, наперекір труднощам, зуміла зберегти гідність. А ще вона приємна, доглянута та турботлива.

 "Службовий роман". В якийсь момент жінка-начальник вирішила змінити своє життя, і почала вона своє перетворення із зовнішнього вигляду.

"Весільний переполох". У цьому фільмі створений витончений образ головної героїні. Вона і прекрасний натхненник, і психолог, і приклад щирості та стриманої емоційності.

Наостанок, ведуча дала пораду жінкам: «Дивіться тільки гарні фільми та вчиться на прикладі героїв, як краще себе поводити, як створити свій образ, як спілкуватися з іншими людьми та як досягати цілей. Ви побачите, як зміниться ваше життя на краще».