Куди подівся мій романтичний чоловік?

Тобі знайома ця фраза? Якщо ні, то ти просто щаслива жінка! Але не всім так пощастило! Зовсім скоро ми святкуватимемо наш “ДОВГООЧІКУВАНИЙ ЖІНОЧИЙ ДЕНЬ”, який червоним маркером позначений у календарі. І в дитинстві я дуже чекала саме 8 березня, і що ж там подарують хлопці?... Мабуть, це притаманно усім жінкам і дівчатам! Подарунки, увага і ще раз подарунки… ось, що потрібно нам, жінкам!

Ще змалку нам прививають те, що чоловіки повинні проявляти нам жінкам багато уваги, але коли приходить реальність, то не так те стається, як гадається і мріється! У чому ж справа??? Чому наші рожеві сни не справджуються? Виходила заміж за романтичного чоловіка, де та романтика ділася?

Якщо романтика втекла із ваших стосунків і сім`ї, то питання чому?

І тут далеко не тільки вина чоловіка! Якщо ми двоє погодилися створити сім`ю, народжувати дітей, то наше щастя у наших руках! Створювати атмосферу у сім`ї треба також разом! Романтика сьогодні не коштує дорого, просто підіть удвох пройдіться вулицями міста чи села! Що це вам коштуватиме? Звичайно тільки часу! Але ми сьогодні живемо у шаленому темпі, коли не хочемо знайти час і на це!

У студії Радіо М були прекрасні гості Бажницькі Руслан та Інна, які поділилися лайфхаками.

“Мій чоловік наймав няню на 3-4год і ми йшли гуляти у кафе і просто проводили час разом. Бо хотіли бути разом”.

“ Чоловікам потрібно нагадувати про романтику!” Руслан Бажницький

“ Романтика - це недорого!” Інна Бажницька

“ Ми повинні закривати очі на деякі недоліки чоловіка, тому що Бог же закриває на наші недоліки очі!” Інна Бажницька

А ще чоловікам не треба забувати про те, що дружина завжди чекає від вас першого кроку, і це прекрасно, якщо вона розуміє важливість цього і віддає вам цю першість!

А ще нам жінкам не треба забувати про те, що чоловік проявляє романтику по-своєму, наприклад, витягнути білизну з пральної машини і повісити на сушку, прибрати квартиру, помити посуд, приглянути за дитиною поки ви спите, піти в дощ в магазин по продукти... і т.д. Ми сприймаємо це як допомогу, а чоловіки як романтику! Я була дуже здивована, коли почула від свого чоловіка, що саме так він проявляє свою увагу і любов до мене! І я щаслива, я просто це зрозуміла. Зрозуміла його!  Замість тисяч квітів і подарунків, я почала цінувати саме справи, які він робить ДЛЯ МЕНЕ! “Любов не шукає тільки свого” - ось що зараз прийшло на думку! І подумай сьогодні, “що” чи “хто” насправді сьогодні тебе робить щасливою?... Давайте можливість один одному відпочити, побути наодинці із собою і Богом!

Романтика нікуди не дівається, вона з часом дорослішає і переростає у справжню любов!