Людей приваблюють надприродні речі. Рейтинги програм про незвичайне завжди високі. Адже це сенсації. Правда, не всі вірять у правдивість чудотворення, адже на цьому багато спекулюють ... Однак факт залишається фактом - навіть скептики підтвердять, що, швидше за все, є потойбічний світ і відбуваються незвичайні випадки.

У програмі «Реформація» ведучий Віталій Царюк з пастором християнської Реформаторської церкви «Прославлення» Віталієм Козаченко шукали відповідь, чи потрібні чудеса сьогодні? Як відрізнити їх, адже є сила Божа та сила диявола ...

Часом людям простіше йти у світ фантазій. Ось чому люди придумали казки. Там вони зображують боротьбу добра зі злом. Таким чином, вигаданими історіями з дитинства привчають дітей до брехні. Стаючи дорослим, людині складно повірити в правдивість див Божих, адже історії сприймаються як міфи, не більше. В єврейських сім'ях батьки не розповідають дітям казки, вони переказують реальні історії з Тори (П'ятикнижжя Мойсея). «Якщо ви читаєте дітям казки, вибирайте тільки ті, які мають повчальний характер, а якщо цитуєте Святе Письмо, говорите, що це була реальна історія», - порадив гість.

Християни вірять, що Бог Творець має всю силу та владу, відповідно знають, що Бог творить неймовірні речі. Чудесами Божими просякнута вся Біблія. Питання залишається актуальним – чи творить Бог дива в наш час чи це було тільки в біблійні часи?

Пастор запевнив, що завжди молиться за людей які мають проблеми зі здоров'ям, тому що вірить, що Ісус є Цілителем, в той же самий час, не заперечує важливості особистої відповідальності й здоровий спосіб життя. Коли людина звертається до служителя за молитвою, має розуміти, що зцілює Бог, а не пастор! Перш за все, приходить внутрішнє зцілення, потім і зовнішнє, іноді навпаки.

«Я прокидаюся щодня, для мене це теж свого роду чудо. Я маю нове життя! Я навряд чи б дожив до цього дня. У церкві я постійно чую свідчення людей, які мали серйозні діагнози лікарів та зцілилися!»- додав він.

Тож, підсумуємо.

Чудеса - це реальність!

Зцілення проявляються в житті людей, які звертаються до Нього.

Найголовніше диво - внутрішнє зцілення духу, відродження, а потім фізичне зцілення.

Медицина - непогано, Бог дав мудрість, таланти людині. У цьому теж є прояв Божої слави.

Турбота про здоров'я з нашої сторони вкрай важлива!

Вірте в Бога і побачите Його чудеса в вашому житті!