З першого погляду може здатися, що жінка хоче багато, всього й відразу. І звичайно ж в голові виникають картинки з великою гардеробною, шкатулки з прикрасами, шикарний відпочинок та машина. Чи так насправді? І так й ні. Всі бажання починаються всередині. Але це лише відображенням тих глибинних потреб, які є у жінки. Які ж у жінки глибинні потреби? Поговоримо про це в програмі «Я - щаслива жінка» з ведучою психологом Тетяною Писаренко.

Це чудово, що жінка хоче багатьох речей. Проблема лише в тому, що найчастіше вона не може донести свої справжні бажання та потреби до інших людей. Тому давайте разом розберемося в цьому питанні: «Чого насправді хоче жінка?»

Потреба № 1. Любові. Мається на увазі не те гормональне почуття, яке виникає при закоханості. А вже те, коли почуття стабілізуються та починається побудова здорових відносин та справжнього кохання.

Потреба № 2. Різноманіття. Жінка завжди різна, і в кожній ролі вона особлива. На роботі одна, в будинку - інша, з чоловіком - третя, з дітьми - четверта. Цей список можна продовжувати, адже у жінки багато різних сфер життя. Також у жінки є потреба в різному одязі, в тому, щоб створювати нові образи та експериментувати зі своєю зовнішністю.

Потреба № 3. Творчості та новизни. Чому жінки такі цікаві? Тому що у неї є потреба дізнаватися щось нове. Звичайно ж, краще, коли це не чергові плітки, а корисна інформація, як прикрасити своє житло, як створити затишок, куди поїхати в подорож всією сім'єю.

Потреба № 4. Жити в любові, радості та в задоволенні. Це головні потреби жінки, решта - лише сприяють тому, щоб це все розкрилося.

Потреба № 5. Цінності. Жінці важливо, щоб її цінували, щоб сприймали такою, якою вона є. Це дасть їй сили творити, створювати та розкриватися. А то, що вона буде творити, буде приносити користь оточенню.

Потреба № 6. Безпеки. Для жінки дуже важливо відчувати безпеку. Звичайно ж, їй властиво хвилюватися та переживати за чоловіка, дітей, батьків, роботу, справу, суспільство та інше. І в останню чергу за себе. Тому для неї так важливо знайти чоловіка, за яким вона буде, як за кам'яною стіною, тобто в цілковитій безпеці. Тоді вона буде щаслива.

Потреба № 7. Бути прийнятої. Жінці важливо бути прийнятою та значущою на роботі, в компанії, в сім'ї.

Потреба № 8. Розмаїття. Жінка постійно пробує себе в різних напрямках: шиє, вишиває, готує, управляє бізнесом, вчить мови та багато іншого. Вона постійно розвивається, адже це її внутрішня потреба.

Наостанок, ведуча зробила висновок, що найчастіше чоловіки просто не знають про глибинні внутрішні потреби своєї жінки й тому не спеціально не заповнюють їх. Жінці потрібно бути відкритою та чесною, щоб розповісти про них своєму обранцю.