Попри епідемії коронавірусу, що вирує світом, наразі все більше і більше свідчень надзвичайного зцілення людей навіть від невиліковних хвороб. Усі їх об’єднує одне: віра в Бога і в його надзвичайну силу. Гість ефіру – старший пастор Християнських церков «Перемога» Генрі Мадава в ефірі програми «Духовні поради» говорить про чудеса зцілення в наш час.

Божа воля, щоб людина була цілісною та здоровою! Це можна стверджувати опираючись на статистика у Біблії: більш ніж 40 обітниць про зцілення, 26 випадків зцілення Ісусом Христом однієї людини чи групи людей, також 3 випадки воскресіння з мертвих.

На богослужіннях християнських церков, в тому числі церкві "Перемога" постійно відбуваються зцілення.

Невже Бог продовжує творити дива та зцілювати людей в наш час?

На це питання пастор Генрі відповів так: "Подивімось на якості Бога. Якщо Він незмінний - це означає, що Бог продовжує робити Свої добрі справи завжди. Часто люди думають, якщо хтось хворіє - це є карою Божою. На цей аргумент гість відповів: "Бог добрий Отець, навіть земний батько коли вчить дітей, ніколи не бажає їм зла, тим більше Небесний Батько. Подивіться на життя Ісуса Христа у Біблії - Він робив волю Бога, ніколи не давав людям хвороби, навпаки забирав їх.

Виникає наступне питання: "Чому тоді люди хворіють і як цього уникнути?".

Генрі Мадава навів гарний приклад та пояснив, що є межа встановлена Богом, якщо люди переходять на бік зла та гріха, вони виходять з під Божої охорони. "Якщо людина порушує правила руху, потрапляє в аварію, то це не міністр транспорту винен, а людина. Але Бог хоче все одно допомогти, навчити вірним її шляхам", - підкреслив він.

Ведучий запитав пастора: "Чому так багато людей хворіють?"

"А чому багато на вулиці брудних людей? Чому деякі не використовують засоби гігієни? Так само і з благословінням Бога, які дарує нам Бог, їх треба застосовувати у житті, а як це робити нам розказує Біблія".

Божі методи - молитва і здорове харчування та стиль життя, зцілення - це вже ремонт!

Щоб отримати зцілення треба:

- покаятися перед Богом у гріхах;

- попросити прощення, якщо має на когось образу;

- змінити своє життя, відвернутися від поганих справ;

- вірити, що Бог вас любить і хоче допомогти.

Під кінець програми, пастор Мадава наголосив на декілька важливих моментів:

- всі Божі служителі - люди, часто після їх молитви люди отримають зцілення, але вони також хворіють і потребують молитов і одужання;

- Бог не проти медиків і медицини;

- Бог може нас зцілити від різних хвороб фізичних, душевних і духовних, зцілити відносини...