“Це моє тіло, що хочу, те з ним і роблю”, “Я маю повне право йти на операцію і ніхто не може мені заборонити”, “Це ще не людина, а просто клітина “, “Краще йому не народитися, ніж все життя мучитися”
Це далеко не всі фрази, які доводиться чути в наш час. Вагітні та розгублені жінки не знаючи, що роблять, все ж таки зважуються піти на цей крок.

Колись був популярний такий вираз: “Есть человек – есть проблема, нету человека – нету проблемы”. Але бачу, що зараз це також доречно: “Є дитина – є проблема, немає дитини – немає проблеми”. Страшно і боляче так говорити, але це картина нашої реальності.

За часи незалежності України за неофіційною статистикою нашими жінками було здійснено біля 30млн. абортів. Це ще одна Україна, яка так і не народилася. Не потрібно війни чи зброї, все тихо й мирно в операційних залах звершується винищення українського народу. За це ще й платяться чималі гроші.

Чому за вбивство людини є кримінальна відповідальність, а за переривання вагітності, що є вбивством немовляти, немає ніякого покарання?

“Бо Ти вчинив нирки мої, Ти виткав мене в утробі матері моєї”, “Мого зародка бачили очі Твої, і до книги Твоєї записані всі мої члени та дні, що в них були вчинені, коли жодного з них не було…”, (Псалом 138:13, 16; Біблія). Давид пише про себе як про особистість, навіть, ще до свого нароження. Зародок – це вже людина, це вже душа і Бог уже має особливий план для її життя. Ісус каже, що діткам належить Царство Небесне. Тому, кожне ненароджене немовля знаходиться в ніг Ісуса у раю. Бог приймає тих, кого ми не готові прийняти і полюбити.

В обласних містах України є центри кризової вагітності, які надають психологічну та душевну підтримку дівчатам та жінкам, які мають небажану вагітність. Кожен може туди звернутися і отримати відповідну допомогу, щоб зберегти життя. Надія є! Бог – Всемогутній і для Нього немає неможливої жодної речі, Він може допомогти вам у вашій скрутній ситуації!

А як ви відноситеся до абортів?