Кожна жінка має своє призначення. А допомагає їй знайти його закладений у неї потенціал. Цей потенціал величезний та знаходиться на трьох різних рівнях.

Рівень №1. Фізичний. Або, іншими словами, наш зовнішній вигляд: те, як ми виглядаємо та яке зовнішнє враження справляємо на навколишніх. При цьому особливе значення приділяється догляду за волоссям, блиску в очах, одягу та стилю.

Розкриваючи у собі цей потенціал, ви можете здивуватися, якою різною можете бути та при цьому завжди цікавою. Тут головне експериментувати та не зупинятися на одному образі, щоби розкрити свій потенціал по максимуму. Такі експерименти допоможуть вам підняти впевненість у собі та показати ваш внутрішній світ.

Рівень №2. Душевний. Це наші емоції, почуття, внутрішні стан та розумовий процес. При цьому треба враховувати, що поганим емоціям людину не потрібно вчити. Вони спрацьовують автоматично. А ось, щоб бути позитивною, якось долати проблеми, це вимагає від нас великої праці. Завдання душі - усвідомлено включати мозок та керувати емоціями.

Потенціал, який у нас закладений на рівні душі, потрібно реалізовувати так, щоб була можливість приносити користь іншим людям. Але він може бути заблокований нашими страхами, невпевненістю та відсутністю підтримки. Навіть якщо це так, треба справлятися з цим негативом. Адже відповідальність за розкриття цього потенціалу лежить на людині. Вона повинна чітко розуміти, чого вона хоче й куди рухатиметься далі.

Рівень №3. Духовний. Розкриваючи потенціал на цьому рівні, ви почнете з любов'ю та повагою ставитися до себе. І тоді Бог матиме більше можливості достукатися до вас. Коли ми говоримо про духовне, то це насамперед має на увазі Боже бачення, ким ми повинні бути. А для досягнення цього бачення Сам Бог вклав у нас потенціал та програму – спілкування з Ним.

Завдяки цьому ми зможемо краще пізнати себе. Адже Бог створив нас не просто так, Він хоче дати нам зрозуміти для чого. Господь готовий давати нам Свою підтримку, турботу, увагу, завдяки чому ми краще знатимемо і правильно вживатимемо потенціал.

Саме з духовного розвитку нашого потенціалу мають розпочатись зміни. І хоча сьогодні багато хто говорить про саморозвиток, погодьтеся, що діти самі себе не реалізовують. Діти живуть, а батьки допомагають, спрямовують, сприяють їх реалізації. Багато людей надто занурилися в самореалізацію, забуваючи, що є Небесний Батько, який хоче мати з ними стосунки. Щоб допомагати, сприяти, а найголовніше – давати мир у серці та впевненість, що все буде добре.

Наприкінці програми ведуча підсумувала: «Я вважаю, що духовний потенціал величезний і важливий. Так, нам потрібні здобутки в житті, але з Богом ці здобутки можуть бути на іншому рівні, в іншому стані. Не в стані заздрості чи доказів комусь. А з почуття любові та радості, коли хочеться зробити більше, тому що є Небесний Батько».