Сторінками Біблії

Біблія. Книга, яка протягом ось вже двох тисячоліть впливає на долі всього людства. Книга, яку просто цікаво читати. Запрошуємо вас в захоплюючу пригоду Сторінками Біблії. Ці передачі грунтуються на проповідях доктора богослов'я Джона Вернона МакГі.

Останні випуски
25/05/2022
Другий псалом - Сміється той, хто сміється останній, і за ким останнє слово? В першому псалмі ми бачимо три прояви людей, які відкинули шлях Бога - 1. рашаім (нечестиві), 2. хатаім (грішники) і 3. лесаім (насмішники, блюзніри). В псалмі ми бачимо який жахливий і трагічний кінець шляху нечестивих і грішників. Але чомусь ані слова не сказано стосовно блюзнірів! Ми бачимо кінець перших двох, але що ж тими насмішниками? Чи з них як з гуски вода? Чи їх спосіб життя відвертого блюзнірства над Богом і Його Словом, так і залишиться без уваги?! Господи, запитуємо ми, який кінець цих насмішників? На це запитання нам надає відповідь другий псалом, який поєднаний органічно і тематично з першим, і у якому ми бачимо кінець блюзнірів. Цей псалом пояснює не лише їх кінець, а ще й чітко показує за ким останнє слово, хто сміється останнім. І над ким не варто кепкувати, бо це смертельно небезпечно… І ще одне, вкрай важливе особисте запитання - на якому я шляху? На шляху Божому, чи на шляху безбожних? Сьогодні ми розглядаємо другий псалом, який, і я в цьому впевнений на 100 відсотків, має відношення у до сучасного світу.
23/05/2022
Перший псалом: Що таке справжнє щастя і сенс мого буття? Які є лише два шляхи нашого життя? Яку життєву таємницю розкриває брама книги Псалмів? Яке це відношення має до мене? Що таке "Закон Господа"? І як Божий пророк Єремія пояснює перший псалом?
20/05/2022
Чому сьогодні я буду розповідати саме про вино і Псалми? Чому ми є те, що ми споживаємо? Чому Псалми це Божа терапія, або Божа групова терапія? Чому Псалми це не магічна мантра, а дорогоцінні Божі ліки для зраненої душі? Розпочинаємо вивчати Псалми. Приєднуйтесь! До речі, який ваш найулюбленіший псалом, і чому? Сергій Накул Сторінками Біблії Radio M FEBC Eurasia
13/05/2022
"Як прийде туга, пізнаєш друга". Друзі, сьогодні починаємо вивчати таку важливу і життєву книгу, як книга Псалмів! Вона стала моїм найкращим другом під час війни! Чекаємо на вас! Долучайтеся до ефіру з вашими життєвими історіями, свідченнями, коментарями і запитаннями! Разом будемо вивчати і втілювати Псалми! І пам’ятаймо слова 123 псалма, «Допомога наша в імені Господа, що створив небо і землю!». Сергій Накул Сторінками Біблії Radio M FEBC Eurasia
18/02/2022
Что это за λόγος ἀληθείας, слово истины, в первой главе Иакова? Почему оно неоднократно упоминается? Как оно связано с первой главой Бытия, с 20 главой Исхода и 5 главой Второзаконие? И почему нам обязательно нужно прочитать 55 главу пророка Исаии, и вспомнить учение Господа о четырёх видах почвы? Мы продолжаем изучать послание Иакова. Присоединяйтесь! Готовьте вопросы и комментарии. Начинаем, как всегда, в 10:25.