Сторінками Біблії

Біблія. Книга, яка протягом ось вже двох тисячоліть впливає на долі всього людства. Книга, яку просто цікаво читати. Запрошуємо вас в захоплюючу пригоду Сторінками Біблії. Ці передачі грунтуються на проповідях доктора богослов'я Джона Вернона МакГі.

Останні випуски
01/09/2022
День Знань і запитання, «Чи дійсно Церква була каменем спотикання для розвитку науки і освіти в Європі?»
31/08/2022
Як ви думаєте, чому пророк Єремія, у 9 розділі, закликає людей не пов'язувати свою ідентичність, значимість, цінність із трьома основними речами - 1. інтелектуальними здібностями, 2. силою, 3. багатством?
29/08/2022
Біблія не книга про ідеальних святих людей. Біблія не намагається приховати або зафотошопити незручні і неприємні факти біографії того чи іншого персонажу. Це стосується і Давида, гріх перелюбу якого, відомий усьому світові. Псалом 51 показує нам не тільки те , на що ми здатні, як грішні люди, але і пояснює нам шлях справжнього каяття, відновлення, і повернення до Бога. Цей псалом не тільки про наслідки перелюбу, але у першу чергу, про вірність Бога, який здатний простити грішника, який широсердо усвідомлює увесь жах і трагічність гріха, і волає про Боже прощення.
29/08/2022
День пам'яті загинувших захисників Батьківщини: що Біблія каже про захист? Хто такий Божий слуга, який недаремно носить меч, в чому суть принципа «меча і лопатки» Второзаконня, а також як Божа справедливість меча, втілилась у діях Авраама під час СВО - спеціальної воєнної операції держави агресорки
26/08/2022
Псалом 42 - Божа терапія псалмів під час тривоги і відчаю. "Чому ти впадаєш у відчай, душа моя, чому тривожишся в мені?"
25/08/2022
Друзі, на вашу думку, що таке віра? Що означає вірити? А що таке віра під час війни? Чи може людина жити без віри? Сьогодні ми спробуємо відповісти разом на ці запитання з листа до Євреїв і з книги Суддів. Долучайтеся до обговорення!
24/08/2022
З Днем Незалежності, друзі! Сьогодні, коли ми святкуємо День Незалежності, я згадую слова Любомира Гузара, «Бути вільним, означає бути відповідальним». Тобто, вільна людина не та, яка робить усе що заманеться, а та, яка живе і діє відповідально. Але відповідально перед ким? Перед Богом і людьми. Ось чому в преамбулі нашої Конституції написано, «Усвідомлюючи відповідальність перед Богом…». В цей день бажаю нам усім бути справжніми вільними людьми, які живуть на Богом даній землі, усвідомлюючи свою відповідальність перед Ним і один одним. «Надійся на Господа і добро чини, мешкай на землі та твори Божу правду!», Псалом 36:3. Сьогодні саме про свободу і відповідальність в програмі Сторінками Біблії на Radio M!