Сімейна Біблійна година

Привіт! Ми сім'я Пастушак, нас звуть Олександр та Надія. Пропонуємо вашій увазі передачі на різні теми, які стосуються сімейних відносин і не тільки. Як добре, коли після роботи чоловік з дружиною і з дітьми сідають за стіл для душевної бесіди про Біблійні історії. В нашій сім'ї ми з самого початку розпочали читання Біблії кожного дня, так продовжуємо і до сьогодні. Слухайте нас, пишіть, телефонуйте, задавайте свої запитання і розказуйте свої історії, і ми будемо разом вирішувати Ваші життєві проблеми.

Останні випуски
15/11/2022
Життєві негаразди й бурі трапляються у кожного, але де шукати прихистку і захисту? Що робити в час шторму? Хтось втратив роботу, хтось завалив екзамени, хтось розійшовся з дівчиною - все це переживання, які давлять нас емоційно, але вихід є! Послухай передачу і знади для себе відповідь.
08/11/2022
Дива трапляються, навіть якщо ми їх не бачимо або не хочемо бачити, навіть якщо ми не віримо в них і пояснюємо все збігом обставин. В нашій історії нам допомогла не "сорочка, в якій ми народилися", не вдача, але сам Бог. Розповідаємо про чудо, як Бог врятував нам усім життя.
11/10/2022
Ізраїль вийшов із Єгипту з великою силою Божою, але це було непросто. Їм знадобилося довго йти пустелею доки не дісталися землі обітованої. Вихід України з рабства Росії так само нам дається не просто і багато нам варте. За вихід із рабства гріха ціна вже заплачена – Ісус Христос, який приніс Себе у жертву.
20/09/2022
Ми спокійні і впенені, що завтра наступить новий день, що усе буде як зазвичай. Але життя показує, що не усе так однозначно. Прийшла війна і для багатьох завтра так і не наступило. А що мене очікує у вічності, якщо наступним буду я?
13/09/2022
Пережити війну це неоцінений досвід і потрясіння. Те, чого ми навчилися за цих пів року, ми б ніколи не знали за мирний час усього життя. Які уроки вам припіднесла війна? Що ви зрозуміли і як ви змінилися?
06/09/2022
В цей тривожний час нас покидають сили як емоційні, так і фізичні. Через стреси і паніку багато хто захворів. Як не зламатися і де черпати сили?
30/08/2022
Для будь-якого будівництва необхідні ресурси. Щоб підняти стіни необхідні блоки, цемент, пісок, інструмент. Щоб будувати відносини необхідні час, фінанси, і терпіння. Будувати завжди важче чим руйнувати. Українцям припала важлива місія - після перемоги відбудовувати Україну.