Сімейна Біблійна година

Привіт! Ми сім'я Пастушак, нас звуть Олександр та Надія. Пропонуємо вашій увазі передачі на різні теми, які стосуються сімейних відносин і не тільки. Як добре, коли після роботи чоловік з дружиною і з дітьми сідають за стіл для душевної бесіди про Біблійні історії. В нашій сім'ї ми з самого початку розпочали читання Біблії кожного дня, так продовжуємо і до сьогодні. Слухайте нас, пишіть, телефонуйте, задавайте свої запитання і розказуйте свої історії, і ми будемо разом вирішувати Ваші життєві проблеми.

Останні випуски
01/10/2019
Немає нічого поганого і негожого в тому, щоб стежити за собою і бути красивим. Але проблема починається тоді, коли ми наосліп біжимо за тенденціями моди і стаємо рабами реклами, таких людей називають жертвами моди. У цій передачі ми говорили про те, як добре бути незалежним від трендових речей, а мати свій власний стиль, який відображає наш внутрішній світ.
24/09/2019
Люди нещасні, тому що думають тільки про себе, а не про інших. Кожен егоїст страждає по-своєму. І проблема в тому, що у всіх нас є є частка егоїзму. Як з ним впоратися і чи потрібно?
10/09/2019
Як можна спілкуватися з тим, кого не бачиш і не чуєш? Чому Бог мовчить і мовчить чи Він? Як навчитися чути Його голос? Говорили про те, як Бог відповідає нам і чому Він може сказати немає.
03/09/2019
Зрозуміло, коли неодружені чоловіки або незаміжні жінки можуть бути самотніми, тому що не мають ще супутника життя. Але як можна бути самотнім в родині, коли цілими днями знаходишся з тим, кого так довго шукав? Ми говорили про те, як утримати єдність і міцність сімейних відносин, як налагодити живе спілкування і не бути самотнім в сім'ї.
27/08/2019
Дітям не хочеться слухатися батьків, також і нам, як Божим дітям, не завжди хочеться слушаті Бога. Говорили про те, як нам дізнатися волю Божу і як її виконання позитивно впливає на життя людини.
20/08/2019
Ісус преобразився на горі перед учнями і вигляд лиця Його змінився. Він сяяв славою небесною. Коли Мойсей спілкувався з Богом 40 днів, то його обличчя також сяяло славою Бога. Чим більше ми будемо проводити час з Богом в молитві, тим більше ми будемо відображати Божої слави в нашому житті. Тільки Бог може змінити кам'яне серце на плотське, Він може перетворити нас на образ Сина Його Ісуса Христа.
13/08/2019
Під час технологічного прогресу, коли вже навіть людські органи друкують на 3д принтерах і коли людина скоро ступить ногою на Марс, багато людей все ще вірять і до смерті бояться чорної кішки або порожніх відер. Що стоїть за цими народними забобонами і чи можна їм вірити?