Сімейна Біблійна година

Привіт! Ми сім'я Пастушак, нас звуть Олександр та Надія. Пропонуємо вашій увазі передачі на різні теми, які стосуються сімейних відносин і не тільки. Як добре, коли після роботи чоловік з дружиною і з дітьми сідають за стіл для душевної бесіди про Біблійні історії. В нашій сім'ї ми з самого початку розпочали читання Біблії кожного дня, так продовжуємо і до сьогодні. Слухайте нас, пишіть, телефонуйте, задавайте свої запитання і розказуйте свої історії, і ми будемо разом вирішувати Ваші життєві проблеми.

Останні випуски
21/01/2020
Люди вважають, що на свято Йордану, вода стає святою і може очищати людей від гріхів і позбавляти від різних хвороб. Гріхи змиє тільки кров Ісуса Христа, нам потрібно не купатися, а каятися.
14/01/2020
Для того, щоб рік став успішним, потрібно ставити собі цілі і кожен день робити кроки для їх досягнення. Не ставлячи перед собою цілей ми проживемо безцільне і пусте життя.
17/12/2019
Ми можемо так сильно боятися думки людей, що вони про нас думають, що перестати жити своїм власним життям, а тим як подобається це іншим. Як не догоджати людям і їх поглядам, а звільнитися від цих страхів?
10/12/2019
Ніщо, не дратує жінку так, як ця фраза від чоловіка і будь-кого, хто не знає життя в декреті на смак) «Що за цілий день ти зробила, що ти так сильно втомилася? Ти ж просто сидиш вдома з дітьми і нічого не робиш!» Кому знайомі такі «золоті слова»? Чи допомагає Вам Ваш чоловік по хатніх справах? Чи можливо бути в декреті і заробляти? А ви ділите обов`язки чи готові разом працювати на благо сім’ї ? Поговоримо? Про «декретний курорт» жінок? Наш гість, який розкаже формулу щастя своєї сім’ї!
19/11/2019
Нам дуже подобається, коли все добре і хочеться, щоб так було вічно. Але правда життя полягає в тому, що не завжди так буде. Циклічності не уникнути ні в економіці, ні в політиці, ні в особистому житті. Але як бути впевненим в завтрашньому дні, якщо немає нічого стабільного і надійного? Тільки з Богом наше життя буде в безпеці, тільки з Ним ми в надійних руках.
15/10/2019
У наш час гаджетів і соцмереж, ми цілими днями спілкуємося з друзями в месенджерах. Але чи знаходимо ми час на спілкування з Богом? Чи є він в списках наших контактів і пишемо ми Йому?
08/10/2019
У кожного з нас є такі випадки, коли переживши якусь ситуацію або почувши щось, ми змінюємося і стаємо іншими. Так чому б нам не зіграти ключову роль у зміні чийогось життя? Наші слова мають величезну силу, наша підтримка і мотивація може надихнути когось на великі перемоги.