Сімейна Біблійна година

Привіт! Ми сім'я Пастушак, нас звуть Олександр та Надія. Пропонуємо вашій увазі передачі на різні теми, які стосуються сімейних відносин і не тільки. Як добре, коли після роботи чоловік з дружиною і з дітьми сідають за стіл для душевної бесіди про Біблійні історії. В нашій сім'ї ми з самого початку розпочали читання Біблії кожного дня, так продовжуємо і до сьогодні. Слухайте нас, пишіть, телефонуйте, задавайте свої запитання і розказуйте свої історії, і ми будемо разом вирішувати Ваші життєві проблеми.

Останні випуски
25/08/2020
Зараз інтернет переповнений відео попередженнями, що в наступному році почнеться велика скорбота і через сім років прийде Христос. Багато віруючих повірили в це і пересилають ці відео один одному. Але чи правда це? Коли ж насправді прийде Ісус і як до цього приготуватися?
18/08/2020
У сім'ї багато завдань і обов'язків, але головна з них це служити один одному з любов'ю. Ісус прийшов, щоб не Йому служили, а щоб послужити і життя Свою віддати за інших. Любов це не отримувати, а віддавати.
11/08/2020
Різні складні обставини в житті відводять нашу увагу від Бога, ця марнота і матеріальний світ захоплює нас і забирає наше серце. Але як не зламатися і бути вірним Богові до кінця?
28/07/2020
Всі успішні люди, колись падали і не раз, але вони вставали і далі боролися за свої цілі. У духовному плані також, потрібно підніматися і йти далі за Ісусом. Праведник сім раз впаде, але підніметься.
14/07/2020
Під час шторму кораблі можуть втрачати орієнтир і не бачити берега, але маяк сигналізує йому про наближення до материка і направляє його в потрібну сторону. Так само Ісус і Його Слово служить нашим маяком, яке веде нас по земному житті.
07/07/2020
У наш неспокійний час, коли кожен день трапляються заворушення, грабежі і вбивства, люди живуть в страху за своє життя. Вони не знають, чи доживуть до завтрашнього дня. Тільки той, хто сподівається на Бога, він спокійний як лев і не жахається всіх цих подій.
16/06/2020
Чи зможе довго протриматися сім'я, в якій подружжя кардинально і діаметрально протилежні? Який союз краще: 100 відсотково ідентичних або різних людей? Якщо Бог парує, то ніщо не зможе це зруйнувати, ні характер, ні нерви, ні обставини. Любов Божа все покриває і творить шлюб на краще.