Сімейна Біблійна година

Привіт! Ми сім'я Пастушак, нас звуть Олександр та Надія. Пропонуємо вашій увазі передачі на різні теми, які стосуються сімейних відносин і не тільки. Як добре, коли після роботи чоловік з дружиною і з дітьми сідають за стіл для душевної бесіди про Біблійні історії. В нашій сім'ї ми з самого початку розпочали читання Біблії кожного дня, так продовжуємо і до сьогодні. Слухайте нас, пишіть, телефонуйте, задавайте свої запитання і розказуйте свої історії, і ми будемо разом вирішувати Ваші життєві проблеми.

Останні випуски
31/08/2021
З 1 вересня всі діти і молодь йдуть вчитися. Ми говорили як про чесне і старанне навчання в школі, так і про життєву школу, чому вчить нас Бог через різні обставини життя. Але найкраще бути відмінником в Біблійної школі, і бути хорошим учнем Ісуса Христа.
17/08/2021
Ми говорили про те, чому страх з'їдає мій душевний спокій? Про те, що ми боїмося втратити роботу, захворіти, залишитися самотнім. Ці думки відвідують нас і ми відчуваємо як страх ставить нас на коліна. Ми шукали вакцину проти страху!
10/08/2021
Як бути віруючій жінці, коли її чоловік постійно п'яний, ображає її і не пускає ходити до церкви? Куди подітися дітям, коли батько приходить додому і б'є всіх і все підряд в будинку? Мета християнина в невіруючій сім'ї - любити, бути світлом і рекламою Царства Божого, і допомогти змінитися члену сім'ї.
27/07/2021
У період пандемії коронавірусу в Україні дуже сильно зросла кількість абортів. Молоді дівчата в паніці, не знають, що буде завтра, в страху захворіти вірусом роблять аборти. Ми з психологами в цій галузі говорили, що не все так сумно як здається дівчатам на перший погляд, що є можливість отримати допомогу від лайфцентрів, які підтримають у важку хвилину. Закликали не робити поспішних дій, а дати дитині шанс народитися.
20/07/2021
У кожної країни і організації є свої правила і закони. Так само і в особистому житті повинні бути закладені моральні і духовні закони, які допомагають розвитку і застерігають від "корабельної аварії". Говорили про чесність, щедрості, прощення і любові один до одного.
13/07/2021
Нам не хочеться мати проблем, переживань, випробувань і страждань. Наше тіло бажає тільки насолоди і благополуччя. Але насправді всі неприємні ситуації впливають на нас, на наш характер і нашу душу. Бог може саме через них виробляти в нас хороші якості і змінювати нас в кращу сторону.
06/07/2021
Нам завжди обіцяють, що завтра буде краще, що настане хороший час, але чомусь воно так і не приходить. Правда в тому, що без Бога краще ніколи не буде. Навіть якщо справи підуть не зовсім успішно, нам з Богом все одно буде добре. Тільки тим, хто любить Його, усе допомагає на добре.