Номер прямого eфіру: 0 800 21 00 18
Сімейна Біблійна година
Сімейна Біблійна година
Привіт! Ми сім'я Пастушак, нас звуть Олександр та Надія. Пропонуємо вашій увазі передачі на різні теми, які стосуються сімейних відносин і не тільки. Як добре, коли після роботи чоловік з дружиною і з дітьми сідають за стіл для душевної бесіди про Біблійні історії. В нашій сім'ї ми з самого початку розпочали читання Біблії кожного дня, так продовжуємо і до сьогодні. Слухайте нас, пишіть, телефонуйте, задавайте свої запитання і розказуйте свої історії, і ми будемо разом вирішувати Ваші життєві проблеми.
Диявол хотів спокусити Ісуса різними способами. Якими саме і чи вдалося це йому? Слухайте в цій передачі.
Пригадаємо як це все відбувалося? Навіщо і яке це має значення для нас?
Як можна забути Ісуса в храмі? Що до цього може призвести? Слухайте в цій передачі.
Дана історія показує нам деякі принципи і причини, які призвели до того, що Марія і Йосип забули Ісуса в храмі. Якщо задуматися і признатися собі, то кожен із нас також допускає такі помилки. А які саме? Про це ви почуєте в цій передачі.
Пригадаємо події, які сталися при народженні Ісуса Христа. Які емоції і переживання відчували Йосип з Марією. Про все це ви почуєте в цій передачі.
Хочемо поринути у минуле і пригадати ті події, які сталися на Різдво, хто народився у цей день і що це означає для нас. Приєднуйтесь!
Для того, щоб пізнати людину послухай, що він говорить про інших. Наші слова і діла викривають наш внутрішній світ, нашу природу. Тому, Бог каже по плодах їх пізнаєте їх!
Коли нам важко, ми втрачаємо власні сили, то тоді починаємо молитися і давати місце для Бога і Його сили. Тому саме тоді, коли ми немічні, саме тоді ми можемо побачити Божу дію і силу, тому що вже немає місця для гордості і егоїзму, для надії на себе і на свої зв'язки, але є місце тільки для Бога.
Що б не трапилося у твоєму житті, пам'ятай, що у Бога все під контролем, усе йде по Його плану, якщо ти слухаєшся Його. Бог любит тебе і бажає тобі тільки кращого. Його план ідеальний для тебе. Повір в це і живи по Його плану.
В нашому житті є дуже багато складних проблем, від яких болить голова і не можеш заснути. Бог дає такі переживання, щоб ми побачили Його руку, як згодом Він їх і вирішує. Тому, нам потрібно навчитися бачити Божу руку у кожному дні нашого життя.
Матір, яка дуже любить свого сина, їй дуже важко віддати його чужій для неї дівчині, вона починає критикувати її, сварити за кожну дрібничку і т.д. Чи можливо невістці прижитися з своє свекрухою? Послухайте цю унікальну історію з Біблії, які особливо прекрасні відносини склалися у цих жінок.
Себе ми любимо більше всіх. Бог нас закликає в такій же мірі любити і інших людей. Як таке можливо? Звідки черпати сили для цього? Бог - є любов і Він може вилити її в наші серця!
Ми дуже легко і багато обіцяємо, але не завжди виконуємо. Ми так до цього звикаємо, що можемо і Богу щось обіцяти, але потім забути і не виконати. А Бог зі свого боку тримає кожне слово, яке дав нам, виконує всі обіцянки, які записані в Писанні. Тому, Він просить і нас, щоб ми виконували Його Слово - Біблію.
Ми швидкі, щоб говорити, але не слухати. Кожен має потребу в тому, щоб його вислухали. Від цього залежить те, на скільки ми будемо розуміти і знати свого супутника життя. Через брак спілкування руйнуються сім'ї.
Всі шукають шляхів осягнути якомога більше знань та інформації, щоб бути мудрим, щоб знати як жити. Але невичерпне джерело глибокої мудрості знаходиться тільки у того, хто володіє безмежною мудрістю - у нашого Бога. Тільки Він має багатство всієї премудрості. Потрібно просто попросити Його і Він дасть нам цю нев'янучу мудрість.
Наше життя складається з великої кількості проблем, але як на них реагувати? Бояться і втікати від них чи зустріти їх з мужністю і дати їм відсіч? Ми зможемо легко вирішувати проблеми, якщо будемо знати їх причину, для чого вони нам дані. Бог посилає в наше життя проблеми, щоб змінити нас всередині, виробити в нас терпіння, любов і мудрість.