Про морозиво і варення. Лєна Гашинська, Слава Шестаківський.

Про морозиво і варення. Лєна Гашинська, Слава Шестаківський.

custom::common.title_prog: Година з експертом

Смачний ефір про варення та морозиво. Наші гості – Лєна Гашинська, засновниця Дом варенья Лены Гашинской та В’ячеслав Шестаківський, власник «Умка-Кафе з морозивом». Розповідаємо: У чому різниця між морозиво вершкове, пломбир, морозиво з комбінованим вмістом сировини; морозиво плодово-ягідне; Чи можна їсти морозиво з нальотом інею та варення з пліснявою; На що варто звернути увагу, купуючи такі солодощі; Про терміни тривалості і правильне зберігання. А ще ділимось смачними рецептами.