Духовні поради

Прості відповіді на складні духовні питання

Останні випуски
05/06/2017
На свято Трійці, по-традиції, всі прикрашають свої будинки гілками, травою і квітами. Хіба в цьому сенс свята? У чому полягає його суть насправді?
30/05/2017
Чому мене завжди тягне на гріх? Хто в цьому винен? Якщо згрішили Адам і Єва, то чому я повинен нести покарання за них? І головне питання: Як позбутися перворідного гріха?
22/05/2017
Хома не повірив, що Ісус воскрес із мертвих. Христос з'явився йому і сказав: "Встав свої руки в Мої рани і не будь невіруючим, але віруючим. Ти повірив, тому що побачив, але блаженні ті, що не бачили й повірили". Чи віриш ти в Ісуса? Якщо так, значить ти блаженний, а якщо ні - ти нещасний! Віра має силу, тільки тоді, коли вона відповідає волі Бога. Вона здатна змінити будь-яку складну ситуацію і будь-якого важку людину в кращу сторону. Віра - це життєдайне джерело, яке потрібен кожній людині.
09/05/2017
Кожна людина складається з трьох субстанцій: дух, душа і тіло. Поки людина не вірить в Бога, не визнає Його верховенство і панування, її дух мертвий, тому їй потрібно духовно народиться.
01/05/2017
Біблія - це Книга книг. Вона писалася протягом 1500 років 40-ка авторами. Біблія є бездоганне і достовірне Слово Бога. У Неї немає помилок чи протиріч. Біблія - це відкриття Самого Бога. Вона - Святе Письмо для всього людства. Вона - безодня багатства і премудрості Божої. Біблія - джерело життя і світло для стежки людей. Як можна в Неї не закохатись? Як можна Їй не довіряти?
27/04/2017
Живи по повній поки молодий! Чи потрібна релігія молоді? Що потрібно змінювати молодому українському поколінню? Говоримо про це з Пастором Церкви та головою міжконфесійного комітету з відзначення 500-я Реформації В'ячеславом Нагірняком