Духовні поради

Духовні поради

Прості відповіді на складні духовні питання

Останні випуски
"Тримайся лише Христа. Поза Христом немає пізнання Бога". Колись так сказав Мартін Лютер, людина, з якою, у більшості з нас, асоціюється Реформація. Як змінилась Європа? Що сталося зі світом завдяки Реформації? Про це говорили з академічним деканом магістратури Міжнародного університету "Бачення" Олександром Шульгою.
Завантажити
Духовні поради, як бути у мирі з усіма і хто має підіймати білий прапор у війні?
Завантажити
Чи потрібно допомогати людям які просять на вулицях? Як відноситись до тих хто просить гроші на алкоголь? Що Біблія говорить про милостиню, і що я отримаю взамін за те що буду допомогати тим хто потребує? на ці та інші запитання відповідаємо в передачі "Духовні поради".
Завантажити
На свято Трійці, по-традиції, всі прикрашають свої будинки гілками, травою і квітами. Хіба в цьому сенс свята? У чому полягає його суть насправді?
Завантажити
Чому мене завжди тягне на гріх? Хто в цьому винен? Якщо згрішили Адам і Єва, то чому я повинен нести покарання за них? І головне питання: Як позбутися перворідного гріха?
Завантажити
Хома не повірив, що Ісус воскрес із мертвих. Христос з'явився йому і сказав: "Встав свої руки в Мої рани і не будь невіруючим, але віруючим. Ти повірив, тому що побачив, але блаженні ті, що не бачили й повірили". Чи віриш ти в Ісуса? Якщо так, значить ти блаженний, а якщо ні - ти нещасний! Віра має силу, тільки тоді, коли вона відповідає волі Бога. Вона здатна змінити будь-яку складну ситуацію і будь-якого важку людину в кращу сторону. Віра - це життєдайне джерело, яке потрібен кожній людині.
Завантажити

Не більше одного разу на тиждень ми повідомляємо про наші новини, кращі етери, події. Приєднуйся!

Оставить комментарий