Духовні поради

Прості відповіді на складні духовні питання

Останні випуски
24/11/2017
По певним ознакам ми можемо розпізнати чи скоро зима, чи можливо весна вже близенько. І такі "розпізнавальні знаки" розставлені по всьому нашому життю. Як не пропустити підказки про дійсно важливі події для нашого життя і, взагалі, для нашого майбутнього? В передачі "Духовні поради" говоримо про "Ознаки останнього часу" зі священнослужителем Володимиром Коваль. Скільки залишилось "жити" Землі? Коли чекати ще одного приходу Ісуса Христа? З цими серйозними питаннями ми і спробуємо розібратися.
23/11/2017
Велику кількість проповідей сказав Ісус Христос за своє життя, але Нагірна Проповідь, стала особливою. Отже чим вона відзначилась говоримо в цьому ефірі. Також як відрізняються Божі принципи по відношенню до сім'ї з тим яка ситуація в світі відбувається зараз.
23/11/2017
Велику кількість проповідей сказав Ісус Христос за своє життя, але Нагірна Проповідь, стала особливою. Отже чим вона відзначилась говоримо в цьому ефірі. Також поспілкуємося про те як потрібно відноситись до людей які вас оточують!
23/11/2017
Велику кількість проповідей сказав Ісус Христос за своє життя, але Нагірна Проповідь, стала особливою. Отже чим вона відзначилась говоримо в цьому ефірі. Також обговоримо що означають "Блаженства", це те з чого почав говорити Ісус на горі.
22/11/2017
Багато людей зараз відвідують різні християнські церкви. Їх життя змінюється в кращу сторону. Вони залишають різні гріхи - пияцтво, блуд, наркотики і т.д. Але в житті кожного християнина є гріхи, з якими йому найважче боротися. Про це поговоримо з служителем церкви Сергієм Романовим та його дружиною Наталею. З'ясуємо, які гріхи найчастіше переслідують християнина, як їх перемогти, і чи можна отримати свободу від цих гріхів
22/11/2017
ЧИ існує конфлікт між медициною та вірою? До кого звертатися при хворобі: до Бога чи лікарів? А можливо одне іншому не заважає?! З цими питаннями спробуємо розібратися з лікарем невідкладних справ, невропатологом і фоніатором, який є священнослужителем - Сухомлином Олегом Миколайовичем
15/11/2017
З дитинства наші батьки, бабусі, дідусі, друзі передали нам таємничі, але незрозумілі прикмети, за якими ми можемо визначити, як наше життя складеться найближчим часом. Але виявляється, ми багато років жили в полоні забобонів. З'ясуємо, що таке марновірство, яким воно буває, чим воно небезпечне, і як позбутися від нього.