Бесіда з Віктором Куриленко

Ми не завжди можемо зрозуміти, чому в нашому житті відбуваються ті чи інші події, але якщо подивитися на те, що відбувається духовними очима, причинно-наслідковий зв'язок лежить на поверхні. Як витримати темп і навантаження, які пропонує сучасний світ? Чи можна зберегти рівновагу і при цьому бути щасливим, коли навколо все так стрімко змінюється? Як слова і думки впливають на ваше майбутнє? Чи дійсно Біблія може дати відповіді на всі ці питання? Можливо,вона більше ставить питань, ніж дає відповідей? У студії проповідник церкви "Преображення Господнє" Віктор Куриленко, якому ви можете зателефонувати і в прямому ефірі поставити запитання на будь-яку цікаву для вас тему. А якщо ви цього не зробите, то це зробить ведучий Дмитро Ігнатенко.

Останні випуски
18/09/2019
У кожної людини є свій острівець де він залишається наодинці з собою. Це сфера наших думок. Або як каже Біблія "Помислів". Дальше більше. Бо думка тілесна - смерть, думка духовна - життя та мир. Як навчитися мислити так щоб на серці був мир а в перспективі щасливе життя? Запитаємо у Віктора Куриленко. У середу, о 12 00 в прямому ефірі.
11/09/2019
У кожної людини є свій острівець де він залишається наодинці з собою. Це сфера наших думок. Або як каже Біблія "Помислів". Дальше більше. Бо думка тілесна - смерть, думка духовна - життя та мир. Як навчитися мислити так щоб на серці був мир а в перспективі щасливе життя? Запитаємо у Віктора Куриленко.
28/08/2019
На світі не так багато речей, які є вічними. Адже золото, дорогоцінні прикраси, вишуканий одяг, дорогі автомобілі і будинки - все це цінності хибні, тимчасові. Згодом вони знецінюються, ламаються, псуються, перестають бути модними. А ось серед вічних, істинних цінностей можна назвати три речі. Це віра, любов і дружба. Поговоримо сьогодні про дружбу. Чи не знецінилось поняття дружби в наш високотехнологічний час? У студії Дмитро Ігнатенко і Юлія Юр'єва.
21/08/2019
Євангеліє в простих речах показує сутність великого і незрозумілого. Чи не хитрі порівняння в притчах Христа дають нам розуміння того хто ми є по відношенню до Божого слова. Притча про Сіяча. Поговоримо про неї в прямому ефірі в середу з Віктором Куриленко.
14/08/2019
Євангеліє в простих речах показує сутність великого і незрозумілого. Чи не хитрі порівняння в притчах Христа дають нам розуміння того хто ми є по відношенню до Божого слова. Притча про Сіяча. Поговоримо про неї в прямому ефірі в середу з Віктором Куриленко.
07/08/2019
Так просто... і так складно. Продовження бесіди про молитву. www.RadioM.ua
24/07/2019
Що таке молитва? Завчений набір слів? Список бажань і прохань? Якщо запитати будь-яку людину то 90 відсотків скажуть що молитва це розмова з Богом. Але розмова передбачає двосторонній зв'язок. Як налагодити цей зв'язок щоб на молитви нам відповідали? І врешті-решт про що все-таки потрібно молитися? Запитаємо у проповідника. У середу о 12 00 програма #молитва #ответотбога #силамолитвы