Бесіда з Віктором Куриленко

Ми не завжди можемо зрозуміти, чому в нашому житті відбуваються ті чи інші події, але якщо подивитися на те, що відбувається духовними очима, причинно-наслідковий зв'язок лежить на поверхні. Як витримати темп і навантаження, які пропонує сучасний світ? Чи можна зберегти рівновагу і при цьому бути щасливим, коли навколо все так стрімко змінюється? Як слова і думки впливають на ваше майбутнє? Чи дійсно Біблія може дати відповіді на всі ці питання? Можливо,вона більше ставить питань, ніж дає відповідей? У студії проповідник церкви "Преображення Господнє" Віктор Куриленко, якому ви можете зателефонувати і в прямому ефірі поставити запитання на будь-яку цікаву для вас тему. А якщо ви цього не зробите, то це зробить ведучий Дмитро Ігнатенко.

Останні випуски
19/02/2020
Вам часто сняться сни? А часто вони збуваються? Як ставитися до снів сучасній людині? Багато хто вважає, що сновидіння — це не серйозно. Але є одна книга, яка говорить, що сни — це дуже серйозно. І ця книга не сонник. Це Біблія. Говоримо в середу про сни з Віктором Куриленко.
12/02/2020
Сьогодні, у час соцмереж, так легко попастися на гачок заздрості. Що робити?
05/02/2020
В наше століття гаджетів, он-лайн конференцій і соціальних мереж гостинність виглядає деяким атавізмом. Не треба ходити у гості щоб спілкуватися лицем до лиця. Скайпи, мессенджеры і інші штучки замінили походи у гості і живе спілкування за одним столом. А що з приводу гостинності говорить найактуальніша книга Біблія. Запитаємо у Віктора Куриленко в середу 5 лютого в студії радіо М
29/01/2020
Ви часто чули вислів «я на сьомому небі»? Або «він витає у хмарах»? Від чого люди бувають на «сьомому небі»? І чи не небезпечно це? Адже іноді буває, що у цих хмар сірчаний запах і з небес стрімкий спуск... у пекло. Про це та не тільки у середу з Віктором Куриленко.
22/01/2020
Якщо запитати просту людину, що таке благодать, швидше за все вона відповість, що це почуття безтурботності, комфорту і радісного спокою. І багато хто здивується, коли дізнаються, що згідно з Біблією благодать — це дар посланий Богом для нашого спасіння. Трохи важкувато, але все пояснить в прямому ефірі вчитель Біблії, Віктор Куриленко. До речі і відповість на запитання:)
15/01/2020
А ви знаєте, що згідно з Біблією людина рятується не завдяки своїм справам, а завдяки вірі у вчинок іншої людини, яка жила 2000 років тому? Так для чого ж нам стежити за своїми вчинками? Виявляється наші вчинки — індикатор нашої віри... Говоримо про це з Віктором Куриленко.
08/01/2020
Біблія говорить, що у людини можуть бути три скарби. Скарб на землі, скарб в серці і скарби на небесах. Чи може бути скарб на шкоду. І чи знайдеться хоч один хто скаже: "я не хочу бути багатим на землі?" Як його роздобути, зберегти і примножити багатство, яке можна взяти з собою на небеса? Про це поговоримо з проповідником церкви Преображення Господнє Віктором Куриленко.