Бесіда з Віктором Куриленко

Ми не завжди можемо зрозуміти, чому в нашому житті відбуваються ті чи інші події, але якщо подивитися на те, що відбувається духовними очима, причинно-наслідковий зв'язок лежить на поверхні. Як витримати темп і навантаження, які пропонує сучасний світ? Чи можна зберегти рівновагу і при цьому бути щасливим, коли навколо все так стрімко змінюється? Як слова і думки впливають на ваше майбутнє? Чи дійсно Біблія може дати відповіді на всі ці питання? Можливо,вона більше ставить питань, ніж дає відповідей? У студії проповідник церкви "Преображення Господнє" Віктор Куриленко, якому ви можете зателефонувати і в прямому ефірі поставити запитання на будь-яку цікаву для вас тему. А якщо ви цього не зробите, то це зробить ведучий Дмитро Ігнатенко.

Останні випуски
22/04/2020
Ви напевно багато раз чули, що Євангеліє змінює життя людини. Це насправді так. А що кардинально змінює світогляд людини? Відповідь - смерть і воскресіння Ісуса Христа. Ми покажемо це на прикладі апостола Петра. У середу о 12 00 чекаємо дзвінків.
08/04/2020
Якщо запитати у будь-якого зустрічного "що таке молитва?", 90 відсотків скажуть що це розмова з Богом. Але, по-перше, розмови бувають різними, по-друге, де Бог, а де я? А, може, навпаки зараз саме час для глибокої і щирої молитви? З нами хоче поділитися досвідом Віктор Куриленко. У середу о 12 00, готуємо питання :)
01/04/2020
Багато людей присвячують достатньо часу для того, щоб обчислити формулу успіху. Алгоритм вчинків, які допоможуть тобі бути лідером у бізнесі, сім'ї, колективі. А хочете формулу успіху від самого Господа? Вона є. Це перший псалом. Щоб ми не заплуталися. Є запитання? Можна буде поставити Віктору Куриленко. Середа з 12:00 до 13:00. Чекаємо на вас
25/03/2020
Якщо ви поцікавитесь в інтернеті, який найвідоміший псалом в Біблії , одразу вискочить 90 псалом. І дійсно він заворожує з перших рядків. Така сила в кожному вірші. Така потужність і впевненість в Божій помочі в скрутну хвилину. Давайте поміркуємо, в чому секрет його популярності разом з Віктором Куриленко.
18/03/2020
Що змусило переселенця, який потрапив під обстріл, отримав безліч поранень, переніс не одну операцію, взяти і усиновити кількох дітей? Для багатьох незрозуміло. Можливо спробує пояснити сам герой історії — Дмитро Романенко? Слухайте нас в середу о 12:00. Чекаємо на ваші запитання.
11/03/2020
Насправді портретів буде більше. Різних як наше життя. І всі ці жінки увічнені в Писанні. Одні як символ успіху, терпіння і мудрості, інші - розчарування, кризи та прокляття. У студії Віктор Куриленко, поговоримо про жінок:)
26/02/2020
Тягарі — про що це? Вантаж. Тиск. Поклажа. Всі сьогоднішні напрямки у психології, філософії спрямовані на те, щоб розвантажити психіку людини. Від тиску відносин, тиску обставин. А Біблія говорить, що для того, аби звільнитися від свого тягаря, потрібно взяти і нести тягар іншого... Як це? Запитаємо в середу у Віктора Куриленко.